Hallo ik ben Koen,

Uw hovenier in hart en nieren

Passie

Koen de Jong, oprichter van Hoveniersbedrijf Digitalis, werkt sinds 2012 vol passie en liefde aan tuinen. Als een toegewijde professional met een diepe liefde voor de natuur, ontzorgt hij je door goed voor de tuin te zorgen. Met zorg en aandacht transformeert Koen buitenruimtes tot plekken van eenvoudige schoonheid. Zijn passie voor het vak komt tot uiting in elk project, waarbij hij streeft naar kwaliteit en harmonie met de omgeving.

Goede kwaliteit

Het gebruik van kwalitatief hoogwaardig gereedschap is essentieel voor het leveren van uitstekend vakmanschap in de tuin. Bij Hoveniersbedrijf Digitalis investeren we in modern en betrouwbaar materieel, zoals graafkraantjes en shovels, om efficiënt en nauwkeurig te kunnen werken. Daarnaast zorgen goed onderhouden handgereedschappen, zoals heggescharen en kettingzagen, ervoor dat we elk detail met precisie kunnen aanpakken. Door te kiezen voor het beste gereedschap kunnen we de kwaliteit van ons werk garanderen en jouw tuin de zorg geven die het verdient.

Onze samenwerking

Als je droomt van een tuin die zowel functioneel als prachtig is, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons hoveniersbedrijf combineert deskundigheid met een passie voor groen om jouw buitenruimte tot leven te brengen. We luisteren naar jouw wensen en creëren een tuin die perfect past bij jouw levensstijl en esthetische voorkeuren. Laat ons je helpen om van jouw tuindromen werkelijkheid te maken!

Geschikt voor iedere opdracht.

Back to Top